Onze werkwijze

Je hebt een idee voor een prachtig meubel of project en wil dat graag door ons laten vervaardigen.

Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

In een paar eenvoudige stappen leggen we onze werkwijze aan je uit.

Via de offerteformulieren op onze website kan je gemakkelijk al je wensen en specificaties van jouw toekomstige meubel of interieur project aangegeven. Heb je foto’s of voorbeelden van woonstijlen of designs die je mooi vindt? Deze kun je gelijk uploaden in het formulier voor onze beeldvorming.

Wanneer wij alle informatie van jou hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met een prijsindicatie. Deze sturen we zo snel mogelijk per mail naar je toe. Wanneer de prijsindicatie binnen jouw beoogde budget valt maken we een afspraak om de verdere details te bespreken.

Aan de hand van alle wensen en specificaties maken wij een 3D ontwerp, die je een helder beeld geeft van jouw maatwerk meubel of interieur project en ontvang je daarbij een passende offerte.

Naar aanleiding van het eerste ontwerp, worden er indien nodig nog wijzigingen aangebracht. Wanneer je je helemaal kunt vinden in het ontwerp, maken wij de definitieve offerte op. Na akkoord ontvang je van ons een factuur voor de aanbetaling. Wanneer we de aanbetaling hebben ontvangen gaan we voor je aan slag met het maken van jouw custom made meubel of interieur project.

Detail massief eiken tafel met bank

Het is zover: het onderwerp wordt realiteit!

Dankzij onze korte lijnen ben je altijd op de hoogte van de vorderingen van jouw meubel of interieur project. De gemiddelde levertijd bedraagt 12 tot 14 weken, afhankelijk van de drukte. Bij het plaatsen van je bestelling ontvang je een indicatie van de actuele levertijden.

Wanneer het meubel of interieur project klaar is, maken we een afspraak voor de levering en komen we het zelf op locatie vakkundig plaatsen of monteren. Na de montage ruimen wij vanzelfsprekend alles netjes op en gaan we pas weg wanneer jij tevreden bent!

Ben je na deze informatie over onze werkwijze benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze meeste recente projecten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941 | BTW: 858409185B01 | Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021 – Algemene voorwaarden | Privacyverklaring