Trees For All

Samen voor een groenere wereld

Draag jij een boompje bij?

Met 1-2-Tree planten we een boom in Nederland én het buitenland en dragen we bij aan een groene en gezonde aarde!

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in onze werkwijze. Wij werken met kwalitatief hoogstaande houtsoorten uit Europa die verantwoord zijn voor ons milieu. Jouw houten meubel is gekeurd en staat garant voor jarenlang plezier!

De Houtfabrique is productpartner van het goede doel: Trees For All

Wat houdt dit in?

Voor ieder houten meubel dat bij ons wordt afgenomen, laten wij een nieuwe boom planten in Nederland en het buitenland. Wil jij ook een boompje bijdragen? Dat kan! Wij geven jou de mogelijkheid om samen met ons wat terug te doen voor onze aarde.

Koop jij een houten meubel bij ons, dan geven wij jou de kans om een nieuwe boom te doneren aan Trees For All. Voor iedere boom die jij doneert, komen er twee terug! Met het project 1-2-Tree wordt zowel een boom in Nederland als in het buitenland geplant. Op deze manier bevorderen wij de duurzame ontwikkeling van herbebossing, neutraliseren wij CO2 uitstoot en leveren wij samen een tastbare bijdrage aan een betere wereld.

Logo Trees for All
Oeganda - boom planten

Over Trees For All

Stichting Trees For All is opgericht in 1999 en is de meest ervaren aanbieder op het gebied van CO2-compensatie in Nederland. Ook zijn zij de enige aanbieder van CO2-compensatie die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk en dat is iets waar zij zeker trots op mogen zijn. Dankzij alle donateurs kunnen zij jaarlijks tientallen hectares bos aanplanten in Nederland en het buitenland. Ook beschermen we bestaande bossen en dragen we bij aan verbeterde leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden.

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren zij in bomen. Hoe doen zij dat? Trees for All plant bomen, beschermt en herstelt bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden.

Duurzame bosprojecten

In Nederland en het buitenland plant Trees For All jaarlijks tientallen hectare bos. Alle bossen worden duurzaam beheerd. In buitenlandse bosprojecten werken zij samen met de lokale bevolking. Hierdoor verbeteren zij het inkomen van boeren en worden tropische bossen beter beschermd.

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941  |  BTW: 858409185B01  |  Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021  –  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring