Ben je op zoek naar een nieuw dressoir of een tv-meubel, maar kan je het perfecte exemplaar niet vinden? Een dressoir of tv-meubel kunnen wij in erg veel composities voor je ontwerpen. Zwevend, of op poten. In massief eiken of notenhout.

Laat je dressoir een haardmeubel worden of laat deze deels doorlopen tot een laag dressoir met ruimte voor je tv. Of gewoon allebei? Welk idee je ook hebt, de mogelijkheden voor maatwerk zijn eindeloos. Samen met jou zetten wij jouw idee om in een ontwerp, waarbij je vakkundig advies krijgt over de verschillende mogelijkheden in materialen, afmetingen en afwerkingen.

Aan de hand van 3D ontwerpen geven wij je een helder beeld van hoe jouw maatwerk dressoir er uit komt te zien. Vervolgens zorgen wij met een enorme hoeveelheid passie dat jouw droommeubel werkelijkheid wordt!

Een maatwerk meubel van de Houtfabrique staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en eindeloos veel plezier. Bekijk hier alvast enkele voorbeelden van maatwerk dressoirs en tv-meubels die wij reeds in opdracht hebben gemaakt.

Laat je inspireren en neem gerust contact met ons op als je benieuwd bent naar de vele mogelijkheden.