Voor onze vrienden van Café Bistro Jules hebben wij een paar prachtige producten gemaakt. In het restaurant hangen sfeervolle lampen die we gemaakt hebben van de originele houten binten die voorheen in de vloer lagen. De lampen zijn voorzien van een goud randje dat een elegante touch geeft aan het interieur.

In een Franse bistro mogen goede flessen wijn natuurlijk niet ontbreken! Daarom hebben wij twee kasten gemaakt waar alle flessen wijn een mooie plek in hebben gekregen.

De houten kast is gemaakt van een combinatie van staal en massief eiken. Het stalen frame van de kast is ongecoat en afgewerkt met een fijne olie. Om de kleur van de kast af te stemmen op de rest van het interieur hebben wij een blend aan verschillende kleuren olie gebruikt, zodat alles een mooi geheel vormt.

Onder de trap in het restaurant hebben wij door middel van een op maat gemaakte stalen wand inclusief deur een kast gecreëerd voor de wijnen. De stalen glazen wand sluit de wijnen perfect af van de bar, maar tegelijkertijd behoud je een goed zicht op de flessen wijn.