Offerte aanvragen

Een passende offerte voor jouw maatwerk meubel of project

Via deze pagina kan je in een paar eenvoudig stappen jouw offerte op maat aanvragen. Maak eerst een keuze of je opzoek bent naar een maatwerk meubel of een compleet interieur project. Vervolgens kan je in het bijbehorende formulier al je wensen en de maatvoeringen aangeven. Zodra wij alle informatie van jou ontvangen hebben gaan wij meteen voor je aan de slag met een vrijblijvende offerte. Je ontvangt de offerte zo snel mogelijk per mail.

Wil je graag samen met ons een interieur project starten? We nemen graag de tijd voor je en plannen samen met jou een afspraak in om alle mogelijkheden te bespreken en een passend advies te geven.

Ook voor stalen deuren en wanden ben je bij ons aan het juiste adres! Via onze website www.staaldeuren.nl creëer je in enkele eenvoudige stappen jouw perfecte stalen deur of wand. Met onze handige prijscalculator vul je stap voor stap al je wensen in en zie je meteen de prijsindicatie. Zo weet je direct wat de kosten zijn, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Al jouw keuzes worden in een vrijblijvende offerte voor je op een rij gezet.

Kasten / Wandmeubels

Wandmeubel gemaakt van notenhout

Dressoirs / Tv-meubels

Laag grijs dressoir met ingebouwde gashaard

Badkamermeubels

Zwevend badkamermeubel gemaakt van eiken

Interieur projecten

Ovale tafel met massief eiken blad

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941  |  BTW: 858409185B01  |  Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021  –  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring