Interieur projecten

Kantoorinrichting voor 1HQ

Wij hebben Brand Agency 1HQ van een nieuwe kantoorinrichting voorzien. In het midden van het kantoor staan zes nieuwe bureaus gemaakt van massief eiken in combinatie met een stevig stalen onderstel. Ieder bureau heeft een eigen ladeblok met drie ruime lades erin en is voorzien van een usb oplaadpunt.

Ook hebben wij voor 1HQ een eikenhouten werktafel gemaakt. De werktafel is in het midden van de tafel voorzien van stopcontacten en een kabelgoot, zodat alle kabels netjes weggewerkt kunnen worden. Ook is onder het blad ruimte om spullen op te bergen.

De bijbehorende massief eiken bank is multifunctioneel en kan tegelijkertijd gebruikt worden als opbergruimte, dankzij de drie lades. Een superhandige oplossing om ruimte te besparen. Voor extra zitcomfort hebben we de bank voorzien van een extra voetsteun.

Al het houtwerk is afgewerkt met een twee-componenten olie. De olie vormt een beschermlaag dat het eiken beschermt tegen vocht, vuil en slijtage. Het staalwerk is afgewerkt met een blanke lak.

Een interieur project geheel naar jouw wensen

Geen enkel interieur project is bij ons hetzelfde, want alle meubels in ieder project maken wij op aanvraag en geheel naar wens van de opdrachtgever. Je kunt zelf jouw ideale project uitdenken of onze expertise inschakelen om je te adviseren.

Ben je benieuwd hoeveel jouw interieur project gaat kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Massief eiken tafelblad van de werktafel van 1HQ

Bekijk ook eens deze interieur projecten

Eettafel met verjongd eiken tafelblad en zwart gepoedercoate poten
Tafels restaurant Suzie Q.
Sfeerimpressie Restaurant Kurk
Entree Yuzu Den Haag

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941  |  BTW: 858409185B01  |  Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021  –  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring