Interieur projecten

Zoetermeer

Voor een interieur project in Zoetermeer mochten wij de eettafel en een aantal andere essentiële meubelstukken realiseren. Bij binnenkomst valt je oog gelijk op de slanke eettafel. De tafel heeft een verjongd eiken tafelblad met afgeronde hoeken en rust op vier stalen schuin uitlopende poten.

De kamerhoge kast maakten wij van bamboe, een duurzaam materiaal en ook nog eens ijzersterk! De verticale bamboe latten geven een verfijnde detaillering aan de oppervlakte van de kast en lopen in een lijn mee met het schuine dak. De kast is voorzien van verschillende legplanken, hanggedeeltes en lades. De ingefreesde grepen sluiten goed aan bij de strakke en tijdloze uitstraling.

Vervolgens hebben we de ruimte onder de trap optimaal weten te benutten door een walk-in wijnkast te maken. De wijnkast hebben we voorzien van een mooie glas met staal combinatie. De grote ramen zorgen voor een prachtige natuurlijke lichtinval op de wijnflessen. Het op maat gemaakte stalen kozijn loopt boven de stalen pendeldeur in een strakke lijn naar beneden met de trap mee.

Tot slot hebben we in de keuken een stalen wandrek geplaatst. Zodat alle glazen en flessen drank daar mooi in geëtaleerd kunnen worden. Zowel de stalen wijnkast als het bar wandrek zijn afgewerkt met een duurzame zwarte poedercoating. De poedercoating beschermt het staal tegen UV-straling, iedere vorm van roest en zorgt er voor dat het staal kras, stoot en slijtvast is.

Een interieur project geheel naar jouw wensen

Geen enkel interieur project is bij ons hetzelfde, want alle meubels in ieder project maken wij op aanvraag en geheel naar wens van de opdrachtgever. Je kunt zelf jouw ideale project uitdenken of onze expertise inschakelen om je te adviseren.

Ben je benieuwd hoeveel jouw interieur project gaat kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eettafel met verjongd eiken tafelblad en zwart gepoedercoate poten

Bekijk ook eens deze interieur projecten

Laag dressoir van donker eiken fineer
Ovaal tafelblad van massief eiken
Sfeerimpressie Restaurant Kurk
Entree Yuzu Den Haag

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941  |  BTW: 858409185B01  |  Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021  –  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring