Interieur projecten

Villapark Uithofslaan

Wat begon met een paar meubels werd uiteindelijk een gigantisch interieur project. We hebben een brede selectie aan maatwerk geleverd in een prachtige nieuwbouwwoning in Den Haag in het Villapark Uithofslaan.

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst zijn de stalen taatsdeuren en de stalen trap met massief houten treden. De taatsdeuren zorgen voor een open karakter een geven een mooie natuurlijke lichtinval in de hal.

Wanneer je doorgaat naar de woonkamer tref je een licht grijs tv-meubel met ingebouwde gashaard van bijna zeven meter lang. Het pronkstuk van de woonkamer is de notenhouten wand met verborgen opbergruimtes. De verstelbare stalen planken geef een speels effect aan het design.

In de keuken staat een ovale eettafel met een massief eiken blad. Het eiken blad rust op een stalen onderstel die wij geheel naar eigen ontwerp gemaakt hebben. Boven de tafel hangt een lamp die gemaakt is van een houten biels en hangt aan twee stalen dragers.  Naast de tafel staat een licht grijze keukenkast tegen de muur. De kast is voorzien van drie massief eiken planken en een massief eiken bovenblad waar alle wijnglazen op geëtaleerd staan.  In de keuken hebben we ook een coffee corner gecreëerd in de zelfde stijl als de lichtgrijze kast met de massief eiken planken.

Een interieur project geheel naar jouw wensen

Geen enkel interieur project is bij ons hetzelfde, want alle meubels in ieder project maken wij op aanvraag en geheel naar wens van de opdrachtgever. Je kunt zelf jouw ideale project uitdenken of onze expertise inschakelen om je te adviseren.

Ben je benieuwd hoeveel jouw interieur project gaat kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ovaal tafelblad van massief eiken

Bekijk ook eens deze interieur projecten

Eettafel met verjongd eiken tafelblad en zwart gepoedercoate poten
Laag dressoir van donker eiken fineer
Garderobekast en taatsdeuren
Tafels restaurant Suzie Q.

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941  |  BTW: 858409185B01  |  Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021  –  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring