Interieur projecten

Statenkwartier

Voor dit interieur project in het Statenkwartier hebben wij een paar stijlvolle maatwerk meubels mogen maken. Bij binnenkomst kan je meteen je jas ophangen in de garderobekast. De kast heeft naast een hangedeelte voor de jassen en lades voor de schoenen ook een handig zit gedeelte om gemakkelijk je schoenen aan te kunnen trekken. Via de openslaande stalen taatsdeuren die met de handgemaakt vervaardigd zijn gaan we door naar de woonkamer. In de woonkamer staat een slanke eettafel met een verjongd massief eiken blad en schuin uitlopende stalen poten.

Voor de slaapkamer hebben we een luxe kledingkast gemaakt. De binnenkant en de lades zijn voorzien van noten fineer, dat is afgewerkt met een twee-componenten olie. De kast is in de kleur Railings van Farrow & Ball gespoten en heef ronde messing deurknopjes. Om tot de bovenste plank te komen hebben we in dezelfde kleur een bijpassend trapje gemaakt. De luxe kledingkast sluit precies aan tot in de bovenste hoeken van de slaapkamer.

Tot slot hebben we in de studeerkamer een grote boekenkast gemaakt. De boekenkast heeft van binnen notenhouten details en geeft een mooi contrast met de witte kleur van de kast. Om het helemaal af te maken hebben we een verrijdbare trap gemaakt, zodat je zelfs de boeken in het meest uiterste hoekje van de kast gemakkelijk kunt pakken.

Een interieur project geheel naar jouw wensen

Geen enkel interieur project is bij ons hetzelfde, want alle meubels in ieder project maken wij op aanvraag en geheel naar wens van de opdrachtgever. Je kunt zelf jouw ideale project uitdenken of onze expertise inschakelen om je te adviseren.

Ben je benieuwd hoeveel jouw interieur project gaat kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Garderobekast en taatsdeuren

Bekijk ook eens deze interieur projecten

Eettafel met verjongd eiken tafelblad en zwart gepoedercoate poten
Dressoir van eiken fineer Shinnoki Decospan
Ovaal tafelblad van massief eiken
Entree Yuzu Den Haag

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941  |  BTW: 858409185B01  |  Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021  –  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring