Interieur projecten

Nootdorp

Voor een interieur project in Nootdorp hebben wij een reeks kasten ontworpen, een eethoek voor in de keuken gecreëerd en een tv-meubel gemaakt. Bij binnenkomst tref je een kamerhoge garderobekast die meer dan genoeg ruimte biedt voor alle jassen en schoenen. De kast is voorzien van verschillende planken en lades en heeft meerdere hanggedeeltes om de jassen netjes op te hangen.

Naast de garderobekast staat ook een klein kastje met een spiegel. De lade fronten van het kastje zijn voorzien van donker eiken fineer genaamd Raven Oak uit de laatste Shinokki collectie van Decospan. De omlijsting van de spiegel is hier ook mee uitgevoerd. Het bovenblad is gemaakt van keramiek. Als finishing touch hebben de lades Piet Boon handgreepjes.

Dezelfde samenstelling aan materialen; donker eiken fineer (Raven Oak), keramiek en Piet Boon handgreepjes hebben we ook toegepast bij het tv-meubel, het dressoir en de keuken kasten. De nis van de eethoek hebben we gemaakt van hout en in dezelfde kleur wit geschilderd als de kleur van de muren. Het tafelblad maakten wij van massief eiken en de stalen poot is matzwart gepoedercoat. Om het tafelblad te beschermen tegen vocht en vuil hebben we het blad behandelt met een twee-componenten olie. De poedercoating beschermt de stalen poot tegen elke vorm van roest en zorgt ervoor dat het staal kras, stoot en slijtvast is.

Laag dressoir van donker eiken fineer

Een interieur project geheel naar jouw wensen

Geen enkel interieur project is bij ons hetzelfde, want alle meubels in ieder project maken wij op aanvraag en geheel naar wens van de opdrachtgever. Je kunt zelf jouw ideale project uitdenken of onze expertise inschakelen om je te adviseren.

Ben je benieuwd hoeveel jouw interieur project gaat kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook eens deze interieur projecten

Ovaal tafelblad van massief eiken
Eettafel met verjongd eiken tafelblad en zwart gepoedercoate poten
Hanglampen gemaakt van oude houten bielzen voor Cafe Bistro Jules
Entree Yuzu Den Haag

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941  |  BTW: 858409185B01  |  Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021  –  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring