Interieur projecten

Café Bistro Jules

Voor onze vrienden van Café Bistro Jules hebben wij een prachtig interieur project geleverd. In het restaurant hangen sfeervolle lampen die gemaakt zijn van de originele houten binten die voorheen in de vloer lagen. De lampen zijn voorzien van een goud randje dat een elegante touch geeft aan het interieur.

In een Franse bistro mogen goede flessen wijn natuurlijk niet ontbreken! Daarom hebben wij twee kasten gemaakt waar alle flessen wijn een mooie plek in hebben gekregen.

De houten kast is gemaakt van een combinatie van staal en massief eiken. Het stalen frame van de kast is ongecoat en afgewerkt met een fijne olie. Om de kleur van de kast af te stemmen op de rest van het interieur hebben wij een blend aan verschillende kleuren olie gebruikt, zodat alles een mooi geheel vormt. Tenslotte beschermt de olie het hout tegen vocht, vuil en slijtage.

Onder de trap in het restaurant hebben wij door middel van een op maat gemaakte stalen wand inclusief deur een kast gecreëerd voor de wijnen. De stalen glazen wand sluit de wijnen perfect af van de bar, maar tegelijkertijd behoud je een goed zicht op de flessen wijn. De stalen wand en deur zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating. De coating beschermt het staal tegen UV-straling, alle vormen van roest en zorgt ervoor dat het staal kras, stoot en slijtvast is.

Hanglampen gemaakt van oude houten bielzen voor Cafe Bistro Jules

Een interieur project geheel naar jouw wensen

Geen enkel interieur project is bij ons hetzelfde, want alle meubels in ieder project maken wij op aanvraag en geheel naar wens van de opdrachtgever. Je kunt zelf jouw ideale project uitdenken of onze expertise inschakelen om je te adviseren.

Ben je benieuwd hoeveel jouw interieur project gaat kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook eens deze interieur projecten

Eettafel met verjongd eiken tafelblad en zwart gepoedercoate poten
Sfeerimpressie Restaurant Kurk
Ovaal tafelblad van massief eiken
Garderobekast en taatsdeuren

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941  |  BTW: 858409185B01  |  Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021  –  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring