Interieur projecten

Bohemen en Meer en Bos

Voor dit interieur project in Bohemen en Meer en Bos hebben wij uiteenlopend maatwerk geleverd. Een ware eye catcher is de keuken die wij voorzien hebben van prachtig geborstelde eiken panelen. De levendige kleur van het eiken geeft een mooi contrast in combinatie met het betonnen aanrechtblad.

In de woning hebben wij ook een aantal kasten gemaakt die wij met verschillende deuren hebben afgewerkt. De meest bijzondere kast is toch wel de kamerhoge kast die we voorzien hebben van 100 jaar oude Louvredeuren. Een mooie combinatie tussen modern & vintage! Om de Franse Louvre deuren een kleine moderne twist te geven hebben wij onzichtbare scharnieren in de deur verwerkt. De witte kasten naast de kast met de Franse Louvre deuren hebben vlakke deuren en zijn afgelakt in hoogglans wit.

In de hal hebben we gezorgd voor een lichte entree, waarbij zowel de voordeur als de deur van het toilet netjes zijn weggewerkt in de muur. De witte openslaande deuren aan weerskanten van de hal maakten we van hardhout.

Om zoveel mogelijk gebruik te maken van de ruimte in de woonkamer hebben we de bestaande vakken in de muur voorzien van verschillende deuren, om zo een strak geheel te creëren.  Achter de witte hoogglans deuren is er ruimte voor een tv. De houten kastdeuren zijn gemaakt van geborsteld eiken en voorzien van een push-to-open systeem.

 

Een interieur project geheel naar jouw wensen

Geen enkel interieur project is bij ons hetzelfde, want alle meubels in ieder project maken wij op aanvraag en geheel naar wens van de opdrachtgever. Je kunt zelf jouw ideale project uitdenken of onze expertise inschakelen om je te adviseren.

Ben je benieuwd hoeveel jouw interieur project gaat kosten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook eens deze interieur projecten

Laag dressoir van donker eiken fineer
Ovaal tafelblad van massief eiken
Sfeerimpressie Restaurant Kurk
Hanglampen gemaakt van oude houten bielzen voor Cafe Bistro Jules

- Kom langs

De Houtfabrique
Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk

- Mail ons

Info@dehoutfabrique.nl
Shane@dehoutfabrique.nl
Karim@dehoutfabrique.nl

- Bel ons

(+31) 085 401 9791

Logo De Houtfabrique
Gegevens: KVK: 70653941  |  BTW: 858409185B01  |  Bank: NL71 KNAB 0257 0522 16
Copyright De Houtfabrique 2021  –  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring